Nieuws

Rainbow Six Siege Season 3 Pro League finale

De Finale van de Rainbow Six Siege Pro League van seizoen 3 wordt dit jaar gespeeld in Sao Paulo. Dit seizoen wordt de finale voor het eerst gehouden tussen de winnaars van alle 4 de regio’s, tot vorig seizoen deden er geen teams mee uit Azië/Australië. In Brazilië strijden de 8 beste teams om een winstpremie van $275.000.

De 8 Teams die zich geplaatst hebben zijn:

  • PENTA SPORT: Dit Europese team is de winnaar van de laatste 2 Pro League toernooien. Zij zijn zeker de favoriet en richten hun pijlen op een Grand Slam.
  • ENCE: Dit Finse team heeft zich iedere keer nog geplaatst voor de Pro League finales. Ondanks de plaatsing voor ieder LAN-toernooi, hebben ze nog nooit een wedstrijd gewonnen sinds de finale van seizoen 1 van jaar 1.
  • EVIL GENIUSES: Dit Noord-Amerikaanse team is mogelijk voor de meeste gamers een nieuwe naam, maar het is een team wat voornamelijk bestaat uit spelers van het voormalige “Continuum-team”. Ze hebben zich geplaatst omdat ze in dit seizoen het Six Invitational toernooi gewonnen hebben.
  • 1NFAMY: Dit Noord-Amerikaanse team heeft zich door te winnen in het promotie/degradatie-toernooi zich veiliggesteld binnen de Pro League. Het is een grote verrassing dat zij zich hebben geplaatst d.m.v. het Regionaal toernooi.
  • TEAM FONTT: Dit is een ijzersterk Braziliaans team, wat vorig seizoen tot de halve finale is gekomen. Tijdens de komende finale willen ze alles op alles zetten, omdat ze een thuiswedstrijd spelen.
  • BLACK DRAGONS: Dit is het 2e Braziliaanse team wat zich bijna ieder seizoen weet te plaatsen, natuurlijk willen zij ook voor eigen publiek schitteren.
  • MANTIS FPS: Dit Zuid-Koreaans team heeft zich geplaatst via het eerste Aziatisch/Australisch kwalificatietoernooi. Zij mogen het in hun eerste Pro League wedstrijd opnemen tegen de regerend kampioen Penta.
  • EINS: Dit Japanse team heeft zelfs het eerste Aziatisch/Australisch kwalificatietoernooi weten te winnen, en mag zich bij de finales dus gaan meten met de gevestigde orde binnen de Pro League.

Zal het Penta lukken om dit seizoen voor de 3e keer op rij de hoofdprijs te pakken, of worden ze dit keer overlopen door de thuisspelende Braziliaanse teams?

Tijdens het event wat komend weekend plaatsvindt, zal Ubisoft ook meer bekend maken over Operation “White Noise”. Meestal wordt er tijdens het finale event een team gevormd van spelers en verslaggevers die kennis mogen maken met de nieuwe content. De content van dit seizoen bestaat weer uit 3 operators, een nieuwe map en veel cosmetics voor je favoriete wapens en/of operators.  Verwacht wordt dat Operation “White Noise” uit zal komen op de eerste dinsdag na de finale.

Het toernooi is vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 november, en wordt uitgezonden op Twitch.

De livestream is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.