Nieuws

Probeer het begin van Shadow of the Tomb Raider nu gratis

Square Enix presenteert met trots de gratis trial van Shadow of the Tomb Raider. Deze is nu verkrijgbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Ervaar het begin van het bepalende avontuur van Lara Croft in de gratis trial van Shadow of the Tomb Raider. Reis met Lara naar Cozumel in Mexico tijdens het Dag van de Doden-feest en haast je samen met haar trouwe vriend Jonah om eerder dan Trinity een verborgen tombe te vinden.

Dompel jezelf onder in Lara’s nieuwste avontuur en ontdek waarom de pers dit een spectaculaire conclusie van Lara Crofts oorsprongsverhaal noemt. Spelers die na het voltooien van de trial de game aanschaffen, spelen meteen verder vanaf het punt dat ze bereikten, met behoud van al hun vorderingen en vrijgespeelde content.
Stap in de grootste, levendigste wereld ooit gemaakt in een Tomb Raider®-game, met meer tombes, puzzels en zijmissies dan ooit. Stop de Maya-apocalyps en word de Tomb Raider die Lara voorbestemd was te worden.

Shadow of the Tomb Raider is ontwikkeld door een team ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal™, in samenwerking met Crystal Dynamics®. De game is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.