Nieuws 2

Pokémon Sword en Shield al meer dan 6 miljoen keer verkocht

pokemon sword en shield

Pokémon Sword en Shield doet het, ondanks alle controversie voor de lancering, erg goed qua verkopen. In het eerste weekend van de verkoop gingen er zes miljoen exemplaren van de game over de toonbank gegaan.

Door de sterke lancering werden de games niet alleen de best verkopende games uit de serie in Amerika, maar ook de snelst verkopende games voor de Nintendo Switch. Door de zes miljoen verkochte exemplaren zouden de games al meteen op plek 8 van de best verkopende games voor de hybride console komen te staan. Bovendien staat de teller nu al ruim op de helft van de verkopen van Pokémon: Let’s Go-games. Bovendien wisten die games in dezelfde periode ‘slechts’ de helft van dit aantal te verkopen. Van alle Pokémon games bij elkaar werden 246 miljoen exemplaren verkocht.

We zijn overigens nog druk bezig met de review van Pokémon Sword. Houd de site in de gaten voor ons oordeel. Zijn jullie al aan de slag gegaan met een van deze games? Welke heeft de voorkeur gekregen? Laat het ons weten in een reactie!

GamesGames

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pat
  21, 11, 2019 11:52 pm

  Via het flipboard van de Samsung Galaxy app. Krijg ik altijd een verschrikkelijke foto te zien van iemand bij een raam kozijn. Verander alstublieft je auteur foto het is niet om aan te zien..

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   22, 11, 2019 10:15 pm

   je kunt ook gewoon rechtstreeks naar de website gaan? Ik snap niet waar je je druk over maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.