Nieuws

Pokémon-ontwikkelaar suggereert open wereld RPG voor de Switch

De Pokémon RPG voor de Nintendo Switch was een van de meest verrassende aankondigingen van de afgelopen E3. Fans vragen namelijk al jaren om een ‘hardcore’ Pokémon RPG op een console, maar Nintendo leek er niet na willen te luisteren. Echter is daar verandering in gekomen.

Pokémon game Switch

Mogelijk een open wereld Pokémon RPG voor Nintendo Switch

In een video van Game Informer bespreken producer en director, Junichi Masuda en tevens director Shigeru Ohmori hun ideeën voor de nieuwe Pokémon-game. Op het einde reageren de heren op berichten van fans op fora, waarin de wensen van de fans besproken worden.

Op het einde van de onderstaande video is te zien hoe beide reageren op de stelling “Alles wat ik vraag is een Pokémon game met het uitgangspunt “Gotta Catch Em All”, in een grote, open wereld”. Daarop antwoordde ze beide overtuigend met: “Die zijn we aan het maken!”. Hiermee suggererende dat de game een open wereld setting gaat krijgen. Overigens laten zij weten het niet zeker te weten of deze game meer dan 40 uur aan gameplay met zich mee gaat brengen.

Gelukkig hebben ze daar nog tijd zat voor, aangezien de game niet voor eind volgend jaar of misschien zelfs later pas zal verschijnen. Kijken jullie al uit naar deze Pokémon RPG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.