Nieuws 2

Pokemon GO krijgt snapshot functie

Pokemon go, the pokemon company, pokemon, nintendo

De medewerkers bij Niantic zijn onder de indruk van de foto’s die de spelers maken met de AR+ functionaliteit. Ze hebben hier nu een speciale feature van gemaakt in de vorm GO Snapshot.

Het was al mogelijk om een soort foto te maken van je Pokémon, maar Niantic heeft er nu dus een echte feature van gemaakt. In plaats van dat je alleen foto’s kan maken van wilde Pokémon die je tegenkomt, kun je nu ook een ‘snapshot’ maken van alle monstertjes die je in je opslag hebt. Je kunt dit doen via het menu wat je krijgt als je een Pokémon bekijkt, of via de camera die je in je tas hebt.

Je krijgt de mogelijkheid om vanuit elke hoek een kiekje te schieten. Kijkt je model niet naar de camera of naar de richting die je wilt, geef ‘m dan een aai of trek z’n aandacht naar de juiste richting. Alle foto’s die je maakt worden automatisch opgeslagen op je toestel. Ook kun je direct de snapshot delen op social media, iedereen moet natuurlijk je foto van je super schattige Pichu bekijken. Wanneer de functie precies beschikbaar is, is nog niet duidelijk. Het bericht geeft enkel aan ‘soon’. Wij zijn benieuwd!

 

2 Comments

 • Robert Buckert
  Reply
  Robert Buckert
  08, 05, 2019 9:04 pm

  Hi Wendy!

  Lastig om te helpen…de volgende stappen heb je dus al wel eens geprobeerd?
  – Ga naar je items en druk op de camera.
  – Kies een willekeurige Pokémon
  – Maak (voor de test) even 7 of meer foto’s. En ga daarna terug.
  – Er komt een soort slideshow met al je gemaakte foto’s. Als je dan helemaal naar rechts swiped, kun je de foto’s ‘Sharen’.
  – Op die manier gaat het bij mij in ieder geval goed..

  Dit dus al geprobeerd?

 • Avatar
  Reply
  Wendy
  08, 05, 2019 3:01 pm

  Bij mij (Huawei P20 lite) worden de foto’s niet opgeslagen en krijg ik ook bij Pokémon Go zelf de foto’s niet te zien als galerij als ik weer terug ga naar het gewone scherm. Opnieuw installeren heeft niet geholpen. Iemand een idee waar dit aan ligt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.