Nieuws 2

PlayStation 4 Pro weer tijdelijk niet te verkrijgen

PlayStation 4 Pro

Zoals we in onze nieuwe item al aangaven, kunnen wij merken wanneer de PlayStation 4 Pro niet goed verkrijgbaar is. Reden genoeg om weer op onderzoek uit te gaan.

Dit keer hebben we even alle bekende retailers opgezocht en wat ons opviel was dat website als die van Media Markt, Otto, Wehkamp en Intertoys geen PlayStation 4 Pro meer vermelden.

Game Mania is eigenlijk de enige site die (op het moment van schrijven) een tweedehands PlayStation 4 Pro-console in de verkoop heeft.

Als je echt perse een nieuwe wilt hebben, zul je flink in de buidel moeten tasten. Bol heeft namelijk via twee externe verkopers een PlayStation 4 Pro te koop. De eerste kost ruim 500 (!) euro en bevat naast de console ook een exemplaar van FIFA 19. De andere externe verkoper durft gewoon €465,65 voor een nieuw exemplaar te vragen. Voor een paar euro meer kan je dan beter de gelimiteerde PlayStation 4 Pro-bundel van Kingdom Hearts 3 bestellen.

Geduld lijkt een schone zaak

Toch adviseren we jullie om even geduld te hebben. Mogelijk komt de lage voorraad door de lucratieve actie die Game Mania een paar weken geleden hield. De enige retailer die een releasedatum had staan, was Nedgame. Ondanks dat erbij vermeld staat, krijg je een mail gestuurd waarin staat dat deze datum verschoven is (Thanks Mendy voor het doorgeven).

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Mendy
  08, 01, 2019 12:47 pm

  Pre-order van de PS4 Pro gedaan bij Nedgame, helaas gelijk een mailtje er achter aan dat de deadline is verplaatst naar 18 januari a.s.
  Nedgame gaf aan dat Sony ze niet optijd kan leveren…

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   08, 01, 2019 7:46 pm

   oh wat vervelend om te lezen. We hebben het zelf niet geprobeerd, juist doordat er een datum stond. Bij coolblue staan we op de lijst om gemaild te worden. Zal het meteen even aanpassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.