Nieuws

Olympische Winterspelen starten vandaag met Steep bij Esports Game Arena

Steep Esports Game Arena

Beleef vanaf vandaag tot en met zondag 25 februari virtueel de Olympische Winterspelen met Steep Road to the Olympics bij de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Versla vriend en vijand op één of meerdere van de dagelijkse uitdagingen en maak kans op Steep Road to the Olympics-medailles, exclusieve goodies en een PlayStation 4 met de game.

Steep Esports Game Arena

Deelnemers maken kans op een PlayStation 4 met de Steep Winter Games Edition

Steep Olympic après-ski party
Op vrijdag 23 februari worden de virtuele Olympische Winterspelen in stijl afgesloten met een ijskoude Steep Olympic après-ski party voor alle geïnteresseerden. Tijdens die avond maken spelers die deelnemen aan de drie finale-uitdagingen in Steep Road the Olympics kans op bronzen, zilveren en gouden Steep Road to the Olympics-medailles en als hoofdprijs een PlayStation 4 met de Steep Winter Games Edition. Ook zijn er tijdens de Steep Olympic après-ski party tal van andere Ubisoft-games te spelen, waaronder Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Just Dance 2018, Rayman Legends Definitive Edition, Mario + Rabbids Kingdom Battle en Trackmania Turbo.

Steep Road to the Olympics
Steep Road to the Olympics is een uitbreidingspakket voor Steep, de open wereld actiesportgame die in december 2016 verscheen. Road to the Olypmics bevat nieuwe Olympische alpine- en freestyle-activiteiten, waaronder reuzenslalom, slalom, super G, afdaling, parallelle reuzenslalom, halfpipe, snowboardcross, slopestyle, big air, skihalfpipe, skicross en skislopestyle. Voor nieuwkomers is er ook de Steep Winter Games Edition, waar zowel de basisgame Steep als de uitbreiding Steep Road to the Olympics onderdeel van zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.