Nieuws

Nintendo Switch Online uitgelegd

Nintendo Switch Online

Tijdens de Nintendo Direct werd er meer bekend gemaakt over Nintendo Switch Online.

Vijf verschillende onderdelen

In de overzichtstrailer werden de belangrijkste functies besproken. Vanzelfsprekend is het mogelijk om via Nintendo Switch Online, online te kunnen gamen. Echter omvat de dienst meer mogelijkheden.

Zo krijgen spelers gratis toegang tot verschillende NES en games. Er worden zelfs speciale NES controllers uitgebracht. Deze werken draadloos en zijn op te laden door ze aan de Nintendo Switch te klikken. Daarnaast krijgt een Nintendo systeem eindelijk de mogelijkheid om ‘saves’ in de cloud op te slaan. Op die manier kunnen jou spelgegevens niet meer verloren gaan. Vreemd is echter dat niet alle games deze functie ondersteunen.

Verder krijgt de mobiele app van Nintendo een grotere rol in online gamen. Waar nu alleen nog Splatoon 2 gebruikt maakte van de app, zullen in de toekomst meer games via de app gaan werken.

Tot slot werd de trailer afgesloten met een teaser. Nintendo Switch Online leden zullen namelijk exclusieve aanbiedingen ontvangen. Welke dit zijn, wordt later bekendgemaakt.

De dienst zal op 19 september van start gaan en zal verschillende abonnementsvormen krijgen. Een abonnement voor een jaar zal 20 euro gaan kosten. De andere vormen zijn in de trailer hieronder te bekijken:

Bekijk al het Nintendo nieuws in ons overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.