Nieuws

Nintendo E3 Direct: Breath of the Wild Sequel, Witcher 3, Luigi’s Mansion 3 en meer

Nintendo E3 2019

Ook de laatste show van deze E3 is alweer ten einde gekomen. Nintendo toonde even in korte tijd weer veel games. Wij hebben het weer even voor je op een rijtje gezet!

Headlines

 

Nintendo had eigenlijk weinig verrassingen, maar dat er even een sequel op Breath of the Wild werd aangekondigd, hadden we eerlijk gezegd niet verwacht. We kregen zelfs een korte teaser te zien!

 

Helaas moeten Animal Crossing-fans langer wachten op New Horizons. Wel hebben ze een nieuwe trailer vrijgegeven.

 

Fans van Nintendo vragen al jaren naar Banjo Kanzooie als speelbare personage voor Super Smash Bros. Echter was dat niet mogelijk omdat het IP in handen was van Microsoft. Blijkbaar heeft Nintendo toch iets weten te fixen.

Overig nieuws

Overig nieuws

Luigi’s Mansion 3 wordt een van de klappers van dit najaar voor Nintendo. Helaas hebben we geen releasedatum van de game gekregen, maar na het zien van de nieuwe beelden krijgen we bijna zin om de stofzuiger te pakken.

Dan waren er natuurlijk nog veel meer video’s te bewonderen op de site vandaag en hieronder staan ze nog eens op een rijtje voor je.

Daarmee hebben we alle punten van Nintendo’s E3 persconferentie voor jullie. Wil je de Direct terugzien? Hieronder kun je hem (als)nog een keer bekijken.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.