Nieuws 3

Nieuwsoverzicht Nintendo Direct 14 september

nintendo, nintendo direct

Lees hier het belangrijkste nieuws van de afgelopen Nintendo Direct terug. De uitzending werd opgesplitst in vier grote aankondigingen afgewisseld door headlines.

Nintendo 3DS nieuws

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon waren de eerste grote aankondigingen en zijn verkrijgbaar vanaf 17 november. Het verhaal draait om Necrozma die verschillende vormen kent. Ten opzichte van Pokémon Sun en Moon zijn er nieuwe gebieden om te verkennen en zijn er twee compleet nieuwe Pokémon te vangen. UB: Burst en UB: Assembly, ofwel Ultra Beasts. Bij een vroege aankoop van de games krijg je extra’s zoals een speciale Rockruff en 12 Quick Balls.
Verder komen Pokémon Gold en Silver op 22 september uit, digitaal en in een beperkte oplage ook in de winkel (alleen het doosje met een downloadcode).

Kort nieuws:
Tijdens de Nintendo direct kwamen verschillende 3DS games kort voorbij. Zo werden voor verschillende games release data bekendgemaakt. Ook kwamen er een aantal verrassingen voorbij. Minecraft komt binnenkort naar de 3DS inclusief verschillende spelstanden en skinpakketten. Mario Party: The Top 100 brengt een ode aan alle eerder uitgebrachte Mario Party games en bundelt deze in een Mario Party met 100 minigames! Tot slot wachtten we allemaal met smart op het nieuwe deel in New Style Boutique natuurlijk 😉 Check hieronder alle overige aankondigingen en details:

Nintendo Switch nieuws

Xenoblade Chronicles 2 is de tweede grote aankondiging en is te zien in een uitgebreide trailer, waarin details over de wereld Alrest en andere aspecten zoals verschillende wapens en monsters worden uitgelegd. In de game draait het om de hoofdpersoon Rex die de klus op zich heeft genomen om het meisje Pyra veilig naar Elysium te brengen. Op 1 december verschijnt de game zowel in een normale als speciale editie.

Kort nieuws:
Verschillende Nintendo Switch games kwamen kort voorbij in dit overzicht. Zo kregen al eerder aangekondigde games zoals Rocket League en Skyrim een release datum en waren er ook een aantal verrassingen zoals Snipperclips Plus, DOOM en Wolfenstein 2! Verder details en alle andere aankondigingen zijn hier te bekijken:

Deel 1:

Deel 2:

De derde game die een grote aankondiging verdiende was er één van Square Enix; Project Octopath Traveler. Een game waarin je kunt kiezen tussen acht verschillende reizen met elk hun eigen unieke eigenschappen en doelen. Dit alles gebeurt in een bijzonder vormgegeven wereld, wat de ontwikkelaars ook wel HD-2D noemen. Een combinatie van computerbeelden, pixel art en visuele effecten. De game heeft een release in 2018, maar vandaag is er al een demo te downloaden in de Nintendo E-Shop.

Tot slot kon de laatste grote game geen verrassing zijn, Super Mario Odyssey. We hebben tijdens de E3 al enkele werelden gezien. Nu krijgen we ook te zien hoe en op welke manier we naar deze werelden kunnen reizen. De beelden spreken meer dan 1000 woorden, dus bekijk ze gauw hieronder. Na de gameplaybeelden wordt er ook nog een Super Mario Odyssey hardware bundel aangekondigd inclusief rode Joy-Cons!

Dit waren de belangrijkste punten uit de Nintendo Direct van 14 september. Naar welke games kijk jij het meest uit? Laat het ons vooral weten!

GamesGames

3 Comments

  • Niek Vink
    Reply
    Niek Vink
    14, 09, 2017 8:35 am

    Die Switch en Odyssey en bundel ziet er wel erg aantrekkelijk uit. Jammer genoeg heb ik er het geld niet voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.