Nieuws

Nieuwe vijand gevonden in Bloodborne

Op PSX 2014 zijn de chalice dungeons in Bloodborne voor het eerst geshowd en er was een vlammende ondode reus te zien, nu is die drie jaar later eindelijk gevonden.

Dit wil niet zeggen dat dit de eerste keer is

Er werd alom aangenomen dat de vlammende reus pre-release uit de game was gehaald, want er waren geen berichten over een ontmoeting. Bloodborne is een gigantisch spel en het kan zo maar zijn dat iemand al eerder over deze reus is gestruikeld, maar hem of niet heeft herkend, of nooit de moeite genomen om dit op internet te zetten.

In Bloodborne heb je zogeheten chalice dungeons, deze zijn random generated en daardoor zijn er oneindig veel combinaties mogelijk. Zo is de kans dat je deze vijand tegen het lijf loopt erg klein, maar met een bepaalde toegangscode kan je de dungeon die Reddit gebruikers MorosNyx en KolbrotKommander vonden ook oproepen. Als je simpelweg de glyph pa6ssc6u gebruikt, roep je dezelfde dungeon op en op de vierde laag kan je deze unieke vijand aanvallen. Voor het geval dat je dat allemaal teveel moeite vindt, of te moeilijk is, kan je ook gewoon het filmpje hieronder kijken. Als je hem toch gaat proberen, succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.