Nieuws

Nieuwe trailer voor Borderlands 3 laat releasedatum en personages zien

Borderlands 3

Vandaag zou er meer informatie komen over Borderlands 3, en die is er gekomen onder andere in de vorm van een splinternieuwe trailer.

Borderlands 3 zal vanaf 13 september te koop zijn, dat was al eerder gelekt op 1 april, nu is het dus zeker. De game zal 4 nieuwe vaulthunters introduceren, namelijk Amara (siren), Zane (operative), Fl4k (beastmaster) en Moze (soldier).

  • Amara is de nieuwe siren en het lijkt er op dat ze een flinke tik uit kan geven met zes opgeroepen armen, een projectie die kan aanvallen.
  • Zane is een rijke en stijlvolle operative, net als Zero uit Borderlands 2 kan Zane een decoy oproepen.
  • Fl4k is de robot beestmeester en kan kiezen tussen 3 huisdieren waarvan eentje een skag is.
  • Moze is de soldier en kan een grote mech oproepen en besturen. Overige spelers kunnen op de mech klimmen en de guns die daar zitten besturen.

Nog een reeks informatie

Er zijn meerdere planeten die je kan bezoeken en wapens kan vinden, de planeten zullen ook verschillende natuurwetten vertonen. Borderlands 3 zal een splitscreen modus hebben, iets wat we niet meer zo vaak zien in games, maar wel leuk is. De game is in de stijl van de eerdere games, maximaal 4 spelers online co-op, geen gedeelde wereld. Ook zou, net als in de eerdere games, het prima solo te doen moeten zijn. De slechteriken zijn de Calypso Twins, Handsome Jack is nog steeds dood. Voor nog meer informatie, zoals wapens en de tijdlijn, check de site van Borderlands.

Borderlands 3 zal op 13 september uitkomen op PlayStation 4, Xbox One en op PC tijdelijk exclusief via de Epic Games Store. Vanaf april 2020 zal de game ook op Steam beschikbaar zijn. Vandaag is Borderlands the Game of the Year uitgekomen op PlayStation 4 en Xbox One. De VR editie van Borderlands 2 zal alle DLC erbij krijgen en is vandaag voor de laatste dag in de aanbieding op psn.

 

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.