Nieuws

Nieuwe Titanfall, Need for Speed en Plants vs Zombies in de planning voor dit jaar

Titanfall 2

EA heeft tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers laten weten dat we dit jaar nog een nieuwe Titanfall, een Need for Speed en Plants vs Zombies kunnen verwachten.

Het derde kwartaal van afgelopen fiscaal jaar was voor EA minder goed dan verwacht. Dit had voornamelijk te maken met de tegenvallende verkopen van games als Battlefield V. Daar werden even goed 7,3 miljoen exemplaren van verkocht, maar dat was één miljoen minder dan verwacht.

Dit najaar gaat EA knallen met grote games, zoals een nieuwe Need for Speed een nieuwe Plants vs Zombies en natuurlijk Star Wars Jedi: Fallen Order. Deze maand komt Anthem en die zullen ze de komende tijd ook voorzien van updates, net als het eergisteren verschenen Apex Legends. Daarnaast komen ze ook met andere Titanfall gerelateerde ervaringen. Dit komt in de vorm van een nieuwe Titanfall-game die de serie een nieuwe ‘twist’ zal geven. Ondanks dat we eerder deze week anders hoorden

We zullen waarschijnlijk nog wel tot de E3 moeten wachten voordat we er meer over horen, maar we weten in ieder geval wat ons dit jaar/ begin volgend jaar te wachten staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.