Nieuws

Nieuwe Star Wars: The Old Republic uitbreiding aangekondigd

Star Wars The Old Republic

We horen er weinig over maar de Star Wars MMO is nog erg levend. Tijdens de Star Wars dagen is er naast een volledig nieuwe game ook een uitbreiding aangekondigd voor The Old Republic.

De uitbreiding krijgt de subtitel Onslaught en bevat een hoop nieuwe content. We mogen naar een aantal nieuwe locaties: Onderon, een jungle-achtige planeet en Mek-Sha, een asteroïde waar veel criminelen zich schuilhouden. Tevens wordt de zogenoemde ‘level cap’ verhoogd.

Het verhaal zal ook weer een nieuw hoofdstuk krijgen, waarbij spelers  de planeet Corellia moeten verdedigen tegen de Sith, welke een aanval op de planeet zijn begonnen. Je krijgt echter ook de kans op over te stappen en om de Sith dus te helpen. Op de maan van Onderon, Dxun, is een nieuwe ‘Operation’ beschikbaar en direct tijdens launch te spelen.

Ook wordt de gameplay een beetje op de schop genomen. Spelers krijgen nu te maken met ‘Tactical items’. Deze stukjes gear krijgen een eigen slot en passen je krachten, en dus je speelstijl, volledig aan. Door deze goed te combineren met andere gear kun je een hoop nieuwe bonussen krijgen. Deze tactical items zijn op verschillende manieren verkrijgbaar.

Onslaught is volledig gratis voor de spelers en is per september 2019 beschikbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.