Nieuws

Nieuwe speelbare rassen voor World of Warcraft

Battle for Azeroth gaat nog steeds door, ondanks de release van World of Warcraft Classic eind augustus. In patch 8.3 krijgen de spelers zelfs weer nieuwe speelbare rassen voor hun kiezen.

Beide rassen hebben we al eerder gezien in de game als non-player characters (NPC’s). Het gaat om de Vulpera, een vos-achtige en de Mechagnomes, afgeleid van de reguliere Gnomes. Let wel, het gaat om ‘allied races’. Dit betekend dat deze eerst vrijgespeeld moeten worden in de huidige content. Vaak gaat dit door een questline te voltooien en een ‘exalted’ status reputatie bij bepaalde groepen.

De nieuwe patch brengt echter nog veel meer content dan alleen nieuwe rassen:

  • Assaults: minions van N’Zoth vallen aan in Uldum en Vale of Eternal Blossoms;
  • Horific Visions: Content voor een tot vijf spelers waarbij je een versie van Orgrimar of Stormwind betreed en ziet hoe het zou zijn als N’Zoth de macht heeft;
  • Ny’Alotha, the waking city: De nieuwste en mogelijk laatste raid van Battle for Azeroth;
  • Auction House: dé handelsplek van World of Warcraft wordt op de schop genomen om een betere en soepelere ervaring voor een ieder te creëren;
  • PvP seizoen 4.

Bekijk in de video hierboven uitgebreid de nieuwe content. Patch 8.3 wordt gezien als de laatste voor Battle for Azeroth, mogelijk dat er tijdens de Blizzcon een nieuwe uitbreiding wordt aangekondigd.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.