Nieuws

Nieuwe LEGO Star Wars in ontwikkeling

LEGO Star Wars

Het was waarschijnlijk nog niet de bedoeling, maar tijdens Star Wars Celebration werd er een nieuwe LEGO Star Wars bevestigd.

Naast Star Wars Jedi: Fallen Order en Star Wars Pinball (voor de Switch) komt er blijkbaar ook een nieuwe LEGO Star Wars-game. Dit nieuwtje kwam aan het licht in een interview met Matthew Wood, die onder andere de voice-acting en als supervisor voor diverse Star Wars films en tv-series verantwoordelijk is.

In het gesprek laat hij weten dat het team van Skywalker Sound bezig is met the Mandalorian, Star Wars Jedi: The Rise of Skywalker en een Star Wars game met de helden uit een vierkant sterrenstelsel hier ver vandaan. Warner Bros heeft op het moment van schrijven nog niks bevestigd, maar het lijkt ons aannemelijk dat Wood wel weet waar zijn studio mee bezig is.

Het zou mogelijk gaan om een nieuwe trilogie, aangezien The Force Awakens ook al de LEGO-behandeling heeft gekregen. Aangezien The Rise of Skywalker de trilogie afmaakt, is dit een zeer aanneembare mogelijkheid.

Echter zijn bronnen van Eurogamer ervan overtuigd dat de LEGO game de ‘ultieme’ Star Wars-game wordt en dus alle trilogieën zal bevatten. Zodra we hier meer over horen, zullen we dat uiteraard met jullie delen.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.