Nieuws

Nieuwe info over The Last of Us Part II; nieuwe beelden tijdens E3 2018

The Last of Us: Part II

Naughty Dog was ook aanwezig tijdens de PSX. Niet alleen om het 10 jarige bestaan van Uncharted te vieren, maar ook om the Last of Us: Part II te bespreken.

The Last of Us part II

De presentatie over The Last of Us part II begon met een duet tussen de stemacteurs van Joel en Ellie (Troy Baker en Ashley Johnson). Deze is hieronder terug te kijken.

Volgens game director Neil Druckmann is het voor niemand veilig in het tweede deel van The Last of Us. Dus ook niet voor hoofdpersonages Ellie en Joel.
Ook werd er meer info over de personages uit de Paris Game Week trailer bekendgemaakt. Ian Alexander speelt de rol Lev, Victoria Grace die van Yara en Laura Bailey die van de onbekende vrouw die opgehangen wordt.

Voor de rest werd er niet heel veel schokkende details onthuld. Behalve dat de game zich grotendeels in en rondom Seattle en dat het team een “innovatieve” manier van verhaalvertelling gebruikt. Echter kan hij daar (voor de release van de game) niet verder op ingaan. Het zou volgens de director wel eens kunnen dat spelers van het eerste deel deze game niet leuk gaan vinden. Maar ze vinden het belangrijk dat ze het doen op een manier waarop ze het meest bij zichzelf houden.

The Last of Us Part II is voor 50 à 60 procent klaar, maar Druckmann leek te twijfelen of dit wel accuraat genoeg is. Tijdens de komende E3 kunnen we in ieder geval nieuwe beelden van de game verwachten!

Tot slot leek Druckmann nog een middelvinger richting EA op te steken. Hij stelde namelijk dat de ontwikkelaar lineaire verhaalgedreven games zal blijven maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.