Nieuws

Nieuwe gameplay beelden Call of Duty: Modern Warfare

We hebben er al iets over gehoord en gezien, maar Infinty Ward wilt haar fans graag tevreden houden. Daarom maken ze ons nog even blij voor het weekend met wat mooie 4k-beelden van nieuwe modus Gunfight.

Call of Duty: Modern Warfare is natuurlijk geen onbekende titel. Eerder het vierde deel in de reeks, nu de zestiende. De game oogt fantastisch en Infinty Ward hoopt hiermee om de Modern Warfare reeks nieuw leven in te blazen. Of dit ook gaat lukken, zien we tegen de 25e van oktober, op PC, Playstation 4 en Xbox One.

Afijn, in deze nieuwe trailer zien we wat nieuwe gameplay beelden (in glorieus 4k) van de modus ‘Gunfigt’. Hierin neem je het met een partner op tegen twee andere spelers in een zenuwslopend gevecht. Je speelt zes rondes van ongeveer 40 seconden per ronde. Na deze 40 seconde ga je in overtime, waarbij er een vlag op de kaart verschijnt. Het team dat deze pakt, wint. Het team wat het andere team in overtime overhoop schiet, wint. Bij gelijkspel, wint het team welke de meeste hit-points over heeft.

Over enkele weken krijgen we meer informatie over de game en meer multiplayer modus te zien. Voor nu, geniet van de mooie beelden in bovenstaande trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.