Nieuws 5

Netflix bezig met The Legend of Zelda tv-serie [update]

The Legend of Zelda

Helaas waren we iets te enthousiast over dit project tijdens het schrijven van dit bericht. De bron blijkt namelijk veel ouder dan we hadden verwacht en  het blijkt dat dit project het helaas niet gehaald heeft. Onze welgemeende excuses!

Netflix is op zoek naar één schrijver voor een live-action serie van The Legend of Zelda. Het lijkt dus een kwestie van tijd tot deze gaat komen.

Er werd in het verleden al gespeculeerd over een dergelijke serie, maar nu begint het steeds concreter te worden. Volgens the Wall Street Journal wordt het een kindvriendelijke, bloedeloze serie on de stijl van Lord of the Rings.

Ondanks dat de plannen er zijn, kan het nog altijd dat Nintendo of Netflix besluiten om de serie toch niet naar het kleine scherm te brengen. Het duurt in ieder geval nog wel een tijd voor we meer over The Legend of Zelda tv-serie zullen horen.

GamesGames

5 Comments

 • Rogier Pepplinkhuizen
  Reply
  Rogier Pepplinkhuizen
  15, 05, 2019 9:10 am

  Je hebt helemaal gelijk Raven. We hebben in ons enthousiasme over de datum van het bericht heen gekeken, zo had het inderdaad gepost mogen worden.

 • Avatar
  Reply
  Raven
  14, 05, 2019 9:41 pm

  Het oorspronkelijke artikel komt uit februari 2015 en in maart 2015 is al aan gegeven dat de boel gecancelled is. Weet niet wat jullie met zulke artikelen proberen te bereiken, maar vind het nogal slechte journalistiek op deze manier

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   15, 05, 2019 7:44 pm

   Ik las het op gamerant, die het onlangs op hun website hadden gezet. Ik wist dat er geruchten waren, maar wist niet dat dit ontkend was. Ik heb gewoon nooit gezien dat dit bericht van 2015 is. Thanks voor het doorgeven

 • Avatar
  Reply
  Boyd Willemsen
  09, 05, 2019 12:20 pm

  Netflix wordt weer steeds professioneler, ik heb er wel vertrouwen in! (Net als de The Witcher serie).

 • Rogier Pepplinkhuizen
  Reply
  Rogier Pepplinkhuizen
  09, 05, 2019 9:14 am

  Aan de ene kant wil ik dit, aan de andere kant ben ik bang dat het helemaal niks wordt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.