Nieuws

Mogelijke mobiele versie Apex Legends

Apex Legends

De jaarlijkse cijfertjes zijn weer gepresenteerd door EA en in hier wordt altijd wel wat leuks verteld. We krijgen wat inzicht in de cijfertjes, maar zo wordt ook wel eens een kleine aankondiging gedaan.

Tijdens de presentatie en in het bijbehorende document waar alles haarfijn wordt uitgelegd wordt Apex Legends erg vaak genoemd. EA dankt een deel van zijn successen afgelopen jaar aan de nieuwe titel en benoemt dat Apex Legends het snelst groeiende spel is voor de uitgever.

Er wordt verteld dat ze bezig zijn om te kijken naar een versie voor in Azië en dat er gezocht wordt naar ontwikkelaars voor een mobiele versie. De mobiele markt in Azië is gigantisch, dus dat lijkt een logische stap. Of deze mobiele variant dan uiteindelijk ook naar het westen komt is nog onduidelijk, maar wel te verwachten.

De verwachtte opbrengst voor aankomend jaar rekent de mobiele versie nog niet mee, dus we hoeven het tot aan 2020 zeker niet te verwachten. Apex Legends voor mobiel zal ook gratis worden, maar natuurlijk bevat het ene in-game winkeltje waar je een en ander kan aanschaffen. Lees de gehele presentatie hier terug.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.