Nieuws

Milestone onthult season pass voor Gravel; brengt in totaal vijf pakketten

Gravel

Milestone kondigt de season pass voor Gravel aan. Deze biedt toegang tot 5 premium DLC-pakketten, die van februari tot juni zullen verschijnen. Hieronder meer informatie over het DLC-plan.

Gravel

Season pass:
Voor spelers die grenzeloos willen genieten, biedt de Gravel Season Pass toegang tot 5 DLC-pakketten, met daarin een totaal van 12 nieuwe voertuigen, 10 checkpointtracks, 3 nieuwe Wild Rush-circuits en 2 nieuwe Off Road Career Events. Genoeg om de race-honger van zelfs de meest veeleisende off-road-racingfans te stillen.
De Gravel Season Pass en Gravel Special Edition, bestaande uit de volledige game en de season Pass, zijn als pre-order verkrijgbaar vanaf 27 februari 2018 voor de PlayStation 4 en Xbox One

Naast de DLC-pakketten van de Season Pass, verschijnt ook gratis nieuwe content, die spelers hun wagenpark laten uitbreiden met exclusieve nieuwe voertuigen. De eerste twee freemium-DLC’s zijn Gravel Free car Bowler Bulldog en Gravel Free car Acciona.

Gravel Free car Bowler Bulldog:
Deze DLC is speciaal bedoeld voor liefhebbers van vierwielaandrijving en biedt toegang tot het eerste, exclusieve voertuig dat vanaf 7 maart gratis te downloaden is.
The Bulldog is één van de nieuwste creaties van het Britse Bowler. Deze krachtpatser maakt je off-road-ervaring nog spannender en meeslepender. Het perfecte voertuig om je kunnen mee te bewijzen!

Gravel Free car Acciona:
Als je denkt dat een elektrische motor een beperking is, zal dit verbluffend krachtige voertuig je snel van gedachten doen veranderen.
Acciona, het eerste en enige elektrische voertuig dat meedoet aan de zwaarste off-road-races ter wereld, pronkt met al zijn “energie” in de Gravel-races. Acciona is vanaf 21 maart te downloaden.Informatie over de andere DLC-pakketten wordt later onthuld.
Gravel is vanaf 27 februari verkrijgbaar voor pc PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je meer willen weten over de offroad racegame, check dan onze hands-on!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.