Nieuws

MGS V: The Phantom Pain ‘honderden keren groter’ dan Ground Zeroes

Metal Gear Solid’s geestelijk vader Hideo Kojima heeft een interessante uitspraak gedaan op Twitter:
[quote]Ground Zeroes heeft een relatief klein speeldveld vergeleken met de ‘main game’, die honderden keren groter is.[/quote]
Mocht je nu denken dat de proloog op Metal Gear Solid V: The Phantom Pain klein is, dat is volgens Kojima niet waar! Hij vertelde eerder al dat die game ‘enorm’ zou worden.

Naast de uitspraak over de grootte van proloog Ground Zeroes, vertelde hij ook dat die game “een tutorial zal zijn voor Metal Gear Solid in het algemeen”. Misschien het perfecte moment om de serie in te stappen als nieuwkomer?

Ook zal de dag- en nachtcyclus niet dynamisch worden, zoals wel het geval is in The Phantom Pain. Missies zullen zich wel op verschillende dagdelen afspelen, maar daar hebben wij als speler dus geen invloed op. We zullen ook kennis gaan maken met verschillende speelstijlen!

MGS V: Ground Zeroes zal vanaf 20 maart 2014 verkrijgbaar zijn voor de PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. Snake krijgt een exclusieve missie op de PlayStation 4. Op de Xbox-platformen komt Raiden in actie.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.