Nieuws

Metro Exodus komt in het najaar van 2018; nieuwe trailer vrijgegeven

Metro Exodus

Deep Silver heeft vannacht een nieuwe trailer van Metro Exodus vrijgegeven. Daarin laten zij weten dat de game volgend najaar uitkomt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Metro Exodus

Metro Exodus trailer toont het post-apocalyptische Moskou

De Aurora trailer, getoond tijdens de Games Awards, werpt een blik op post-apocalyptische Moskou, een vijandige wereld, opgesloten in een eindeloze nucleaire winter. De wanhopige mensen die nog steeds proberen te overleven in de Metro tunnels, hebben de hoop op een leven buiten Moskou allang opgegeven… allemaal op één na.

Als Artyom leid je een team van Spartan Rangers tijdens een ongelooflijke tocht doorheen post-apocalyptisch Rusland, op zoek naar een nieuw leven in het Oosten. Het verhaal speelt zich af gedurende een volledig jaar, van de lente, over de zomer en herfst tot in de diepte van de nucleaire winter.

Geïnspireerd op de populaire boeken Metro 2033 en Metro 2035 door Dmitry Glukhovsky, zet Metro Exodus het verhaal voort van Artyom in het grootste Metro avontuur ooit.

In een reactie meldt Andriy Prokhoriv, Creative Director en medeoprichter van 4A Games:

“We werden overweldigd door de reacties van onze fans op de aankondiging van Metro Exodus op E3. Het spijt ons dat jullie zo lang hebben moeten wachten op meer nieuws, maar jullie zullen de komende maanden veel meer van ons horen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.