Nieuws

Metal Gear Survive easter egg is dis naar Konami

Oplettende spelers hebben via Reddit en Twitter gedeeld dat zij onder andere ‘KJP Forever’ in een verborgen bericht hebben gevonden. 

‘KJP Forever’, ‘Bastard Yota’ en ‘Cunning Yuji’

Metal Gear Survive is de eerste uit de Metal Gear reeks zonder Hideo Kojima, die op niet de allernetste manier is weggegaan bij Konami en vervolgens Kojima Productions is begonnen. Sommige ontwikkelaars bij Konami zijn het schijnbaar niet helemaal eens met hoe alles is gelopen en in plaats van het van de daken te schreeuwen hebben ze het in de nieuwe game verstopt als easter egg.

Aan het begin van de game mag je jouw naam invullen, die verschijnt dan op een clipboard tussen een reeks andere militaire codenamen. Als je de eerste letters van de tweede naam op een rijtje zet, staat er ‘KJP forever’ wat zeer waarschijnlijk verwijst naar KoJima Productions forever. Daaronder staat een nog minder vergezochte negatieve uitlating naar de huidige producent en directeur van Metal Gear Survive. ‘Bastard Yota’ en ‘Cunning Yuji’ worden direct geassocieerd met directeur Yota Tsutsumizaki en producent Yuji Korekado.

Metal Gear Survive is nu uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Hideo Kojima is met zijn Kojima Productions druk aan het werk aan Death Stranding.

 

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.