Melig op zondag Nieuws

Melig op Zondag: Gestoorde Pokédex omschrijvingen (Deel 1)

Pokemon, Nintendo, Melig op Zondag

Had iemand het zich kunnen voorstellen dat na de eerste 150 Pokémon er nog eens 650 bij zouden komen? Al deze Pokémon staan netjes en overzicht in de Pokédex, echter blijft het niet alleen bij hun naam.

Interessant en soms bizar

Elke Pokémon wordt voorzien van een aantal basiskenmerken. De lengte, grootte, type en ga zo maar door. Alles wordt mooi en overzichtelijk weergegeven in de Pokédex. Naast deze informatie krijgt elke Pokémon ook een eigen omschrijving mee. Overigens worden deze nog wel eens aangepast in een nieuwe game. Hieronder vijf voorbeelden van deze omschrijvingen.

Alakazam

Het blijkt dus dat Alakazam een te zwaar hoofd heeft. Met behulp van zijn kinetische krachten lukt het hem om alles op zijn plaats te houden. Kosten aanvallen hem dan eigenlijk niet ontzettend veel extra moeite?

Pokemon, Nintendo

Arcanine

Blijkbaar bestaan er toch wel honden die alleen naar hun baasje luisteren.
Pokemon, Nintendo

Diglet

Oke, dus niemand weet wat Diglet onder de grond voor lichaam of lengte heeft?!
Pokemon, Nintendo

Psyduck

Jammer dat deze ‘mysterieuze’ krachten nooit naar buiten komen in de games.
Pokemon, Nintendo

Rapidash

In één sprong over de Eiffeltoren, dat zou ik wel eens willen zien.
Pokemon, Nintendo

De komende tijd zullen er nog een aantal Melig op Zondagen worden besteed aan de omschrijvingen uit de Pokédex. De focus ligt vooral bij de eerste generatie Pokémon, maar als jij nog meer bizarre/grappige/interessante toevoegingen weet dan hoor ik het graag!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.