Nieuws

Meer informatie over progressiesysteem Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice

In een gesprek met Game Informer heeft Yasuhiro Kitao meer informatie gegeven over het progressiesysteem van Sekiro: Shadows Die Twice.

Zo zullen spelers in tegenstelling tot Dark Souls en Bloodborne niet meer de mogelijkheid om zelf punten aan bepaalde vaardigheden toe te voegen. Het spel maakt daarentegen gebruik van ervaringspunten, waarmee vaardigheden via een skill-tree zijn te uitbreiden. Door middel van in-game valuta kunnen spelers uitrusting aanschaffen en als je doodgaat, zul je geen progressie verliezen. Hierdoor hoef je niet eerst een ‘corpse run’ uit te voeren als je ergens om het leven gebracht ben.

Je kunt de ervaringspunten verdienen door vijanden te verslaan en wanneer je een bepaald aantal punten hebt gehaald, zul je vaardigheden kunnen uitbreiden. Door middel van meerdere skill-trees laat de game je vrij om je eigen speelstijl aan te nemen. Hiervoor zijn sommige alleen vrij te spelen via bepaalde voorwerpen die in de spelwereld te vinden zijn. Zo is je levensbalk te vergroten door ‘4 Prayer Breads’ te verzamelen en is je prothetische arm uit te breiden.

Shekiro: Shadows Die Twice verschijnt op 22 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Als je meer over deze game wilt weten, kun je hier onze hands-on ervaring teruglezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.