Nieuws

Man of Medan multiplayer ziet er zeker interessant uit

Bandai Namco en Supermassive Games hebben een multiplayer (co-op) aangekondigd voor the Dark Pictures Anthology: Man of Medan. Deze ziet er erg interessant uit!

Er komen namelijk twee varianten voor de multiplayer, namelijk de Shared Story modus en de Movie Night modus. In de eerste gaan twee spelers aan de slag als twee van de personages in de game.

Daarin verkennen beide spelers de wereld en handelen naar wat zij denken dat het beste voor hun personage is. Het interessante is dat beide spelers niet altijd hetzelfde zullen ervaren en soms apart van elkaar moeten handelen. Bovendien geeft deze modus je de kans om het verhaal van een ander perspectief te bekijken, wat voor meer replaywaarde van de game kan zorgen.

In de Night Movie modus speel je thuis op de bank met vier vriend(in)en en geef je de controller steeds door. Elke speler zal als een van de hoofdpersonages spelen en zelf het lot van de anderen kunnen bepalen. Op het einde van elke playthrough zullen de handelingen val alle personages worden beoordeeld en zullen er beloningen te verdienen zijn.


The Dark Pictures: Man of Medan wordt op 30 augustus verwacht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.