Nieuws 2

Kojima gaat over ongeveer een maand Death Stranding laten zien

Death Stranding PlayStation 4 Pro

Tijdens het Tribeca Film Festival liet Kojima eigenlijk niks nieuws over Death Stranding liet horen, liet Hideo Kojima wel weten dat hij over ‘ongeveer’ een maand meer van de game te laten zien.

Tijdens het event liet de ontwikkelaar weten dat de game een open wereld game is met een ‘unieke’ multiplayer-component. De connectie tussen de singleplayer en de multiplayer is erg belangrijk en blijkbaar ook de tussen die van de speler en de game.

Aangezien de E3 pas over anderhalve maand is en Sony niet aanwezig zal zijn, is het wellicht mogelijk dat er nog een State of Play event voor de show wordt gehouden. Echter blijft dat puur speculatief. Uiteraard zullen we deze game op de voet blijven volgen!

Death Stranding is in ontwikkeling voor de PlayStation 4 bij Kojima Productions. De game werd tijdens de E3 van 2016 aangekondigd, maar waar het precies over gaat, blijft een groot vraagteken?

GamesGames

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Roel
  30, 04, 2019 3:27 pm

  Kojima Productions met een eigen show op E3? Of tijdens een andere show? Microsoft oid..

  • Joey Hasselbach
   Reply
   Joey Hasselbach
   30, 04, 2019 10:19 pm

   Microsoft wordt hem sowieso niet. Game komt alleen naar de PlayStation 4 (en misschien de pc). Bovendien maken ze gebruik van de Decima Engine van Guerrilla Games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.