Nieuws

Je schip in Star Wars Jedi: Fallen Order fungeert als hub

Star Wars Jedi: Fallen Order

In Star Wars Jedi: Fallen Order krijgen spelers een eigen schip, genaamd Stinger Mantis. Deze fungeert als hub voor de game, maar geeft je meer dan alleen tijd om even op adem te komen.

Naast een woonruimte bevat deze ook een interactieve galactische kaart en een lounge. Het reizen in de intergalactische lucht zal in real-time gebeuren en geen laadtijden bevatten. Daarnaast kun je de buitenkant van het vrachtschip ook naar eigen smaak customizen.

Volgens Game Informer bevat elke planeet een landingsbaan waar je kunt terugkeren om te rusten, je progressie op te slaan ,vaardigheidspunten in te lossen maar ook met NPC’s te praten. Dit geeft je meer achtergrondverhaal over deze personages, de planeet waar ze wonen en het verhaal achter de game.

Er zullen ook ‘activiteiten’ in je schip zijn, maar Respawn wilde daar nog geen informatie over vrijgeven. Morgenavond kunnen we tijdens Microsoft’s E3 persconferentie meer beelden verwachten van deze game en wellicht ook van het schip. Vandaag zagen we voor het eerst gameplay-beelden van Star Wars Jedi: Fallen Order en we beginnen toch aardig zin te krijgen in 15 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.