Gerucht Nieuws

Is inFamous: Second Son in kwaliteit gedaald?

Hoewel het spel nog niet in de schappen ligt, is er een verscheidenheid aan beeldmateriaal van inFamous: Second Son gelekt via de Playstation share-functie. Degene die de beelden onder ogen hebben gezien, zeggen dat het spel er grafisch minder uitziet dan in de trailer, die werd getoond tijdens de laatste E3.

Ontwikkelaar Sucker Punch ontkent dit gerucht. Jason Conell, hoofd van Sucker Punch, meldt dit op Facebook. Ondertussen zijn de eerste 20 minuten van het spel te zien en zijn er meer dan 200 screenshots te bekijken.

Jason Conell kan de ogenschijnlijke grafische vermindering verklaren. Hij vertelt dat er in de trailer voor andere lichteffecten zijn gekozen. Ze hebben in de trailer veel zon gebruikt, omdat dit beter bij de sfeer ervan zou passen. De aanpassing van de lichteffecten kan mensen laten denken dat het spel er nu grafisch minder goed uitziet. Conell zegt dat alleen de tijd en plaats van de gelekte beelden anders zijn.

Sterker nog, hij vertelt dat het spel grafisch juist sterker is geworden sinds de E3. Onder andere de belichting is mooier gemaakt. Het spel verschijnt 21 maart op de Playstation 4.

Infamous Second Son 5-3-2014 screenshot 5

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.