Nieuws

Installatiegrootte Cyberpunk 2077 is pittig

Cyberpunk 2077

Over iets minder dan 10 maanden ligt Cyberpunk 2077 eindelijk in de winkels. Nu de pre-orders open staan, weten we ook ongeveer hoeveel GB harde schijf ruimte we vrij moeten maken voor de sci-fi RPG van CD Projekt Red.

In de PlayStation Store staat namelijk vermeld dat de game zo’n 80GB aan vrije ruimte gaat kosten. Het is misschien niet zo veel als Red Dead Redemption 2 of Black Ops 4, maar je zult waarschijnlijk wel ruimte moeten maken om met Cyberpunk 2077 aan de slag te kunnen. Of gewoon een extra grote externe harde schijf hebben.

Het blijft overigens nog een indicatie, aangezien de Poolse ontwikkelaar nog bezig is met het optimaliseren van de game. Het zou zo maar wat ruimte kunnen schelen, maar houd wel rekening met de grootte van de game. CD Projekt Red koos met deze game voor een grote stad met hoge wolkenkrabbers die veel activiteiten met zich meebrengen.

Het zal nog wel even duren voor we de definitieve installatiegrootte van de game weten, maar je hebt nu een indicatie van wat je te wachten staat. Cyberpunk 2077 verschijnt op 16 april 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.