Nieuws 1

Infinity War DLC voor LEGO Marvel Super Heroes 2 aangekondigd

Warner Bros laat weten dat er DLC van Infinity War naar LEGO Marvel Super Heroes 2 komt. Hierdoor kunnen spelers onder andere aan de slag met Thanos.

De DLC voegt een nieuw level en personages aan LEGO Marvel Super Heroes 2 en kost €2,99. Uiteraard krijgen season pass-eigenaren de content gratis.
Dit spectaculaire level geeft spelers de kans om in de huid van Thanos te kruipen, een van de gevaarlijkste superschurken van het Marvel universum, en zijn genadeloze leger. In een compleet nieuw level zijn de Mad Titan en de Children of Thanos Attilan binnengevallen om de strijd aan te gaan met Black Bolt en de Inhumans. Werkend als een team, moet de kwaadaardige groep zich door verschillende niveaus van Attilan zien te werken voordat zij de kans krijgen om tot de troon van Black Bolt door te stoten. De nieuwe vrij te spelen personages Thanos, Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight, Ebony Maw, Hulkbuster 2.0 en Groot (Avengers: Infinity War) worden toegevoegd aan de selectie van meer dan 200 superhelden en superschurken van de originele game.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is een nieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO Marvel Super Heroes. Deze originele, aftakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert spelers naar een kosmische strijd op talloze Marvel-locaties die vanuit de tijd en ruimte naar de fantastische open hubwereld van Chronopolis zijn gebracht. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

Op het moment van schrijven, is het nog niet bekend wanneer de DLC zal verschijnen. Avengers: Infinity War is vanaf 25 april te zien in de bioscoop.

1 Comment

  • Avatar
    Reply
    Dfcja
    22, 04, 2018 6:35 pm

    Het is een grappige DLC. ik heb hem al op pc en thanos is echt sterk en geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.