IndieNation Nieuws

IndieNation: Spectrum

Nintendo, playstation, xbox, indienation, indie, spectrum

Triple A games geven vaak veel geld uit aan het promoten van hun game. Hierdoor komt de game vaker in het nieuws om de verkoop extra te stimuleren. Indie ontwikkelaars kunnen minder gebruik maken van deze middelen en besteden het geld vooral aan de game zelf. Daarom lichten wij af en toe een veelbelovende indie game uit, met deze keer; Spectrum

Nintendo, playstation, xbox, indienation, indie, spectrum

Zen-Focus Platforming

Spectrum probeert originaliteit te laten zien in een genre die erg verzadigd is. Indie platformers proberen vaak een graantje mee te pikken van de grotere broertjes zoals Mario en Rayman. Spectrum laat zien dat het wel degelijk mogelijk is om een eigen vorm te vinden in dit genre.

Met hun zen-focus platforming combineren Both Digerati en 3D Avenue een game die voor rust zorgt, maar tegelijkertijd ook concentratie vergt. Uitdagende gameplay ondersteund door rustgevende soundtracks zorgen hier onder andere voor. Spectrum bevat tachtig levels verspreid over acht omgevingen. Elk level bevat daarnaast ook drie uitdagingen.

Een precieze releasedatum moet nog bevestigd worden, bekijk hier alvast een trailer. De game zal uitkomen op PS4, XBOX One en Nintendo Switch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.