Nieuws

Inactieve spelers kunnen een ban krijgen in Apex Legends

Apex Legends

Blijkbaar is er een nieuwe manier ontdekt door Apex Legends spelers om eenvoudig te ranken. Door zogenaamd te ‘piggy-backen’ kunnen zij, zonder daar iets voor te doen, toch mee scoren met hun team.

Het ‘piggy backen’ zorgt uiteraard voor frustratie bij de community en uiteraard biedt Respawn Entertainment meer dan een luisterend oor. In een blogpost laat de ontwikkelaar weten wat er met update 5.1 is veranderd aan Apex Legends, maar laat ook weten iets aan dit probleem te willen doen. Het bedrijf heeft onderzoek gedaan naar de impact van deze ‘piggy backers’ en laat weten dat ze deze spelers een tijdelijk ban op gaan leggen.

Echter is daar de community nog niet tevreden mee, aangezien de ‘luiaards’ ook kunnen zien wat de minimale eisen zijn om aan een ban te ontkomen. Bovendien zouden er ook spelers geband kunnen worden die eigenlijk niet aan deze praktijken doen. Volgens de fans zou Respawn juist iets aan het verdienmodel van de ervaringspunten moeten doen. We zijn benieuwd of de ontwikkelaar de gepaste maatregelen weet te treffen.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.