Nieuws

I.G.I. Origins komt in 2021 naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One

I.G.I. Origins

Toadman Interactive kondigt I.G.I. Origins aan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De stealth shooter neemt je mee naar een alternatieve Koude Oorlog.

De game wordt ontwikkeld door Antimatter Games, dat bekend staat van games als Rising Storm en Red Orchestra. De game speelt zich af in de jaren ’80 tijdens de Koude Oorlog. Jij speelt een mannelijke of vrouwelijke M16 agent die de onmogelijke taak krijgt om de wereld te redden.

De uitgever laat weten dat fans een tactisch realistische game kunnen verwachten, waarin gadgets en stealth een grote rol krijgen. De game neemt je mee naar diverse locaties die allemaal de jaren ’80 uitstralen.

De meeste zullen de serie misschien niet kennen, maar I.G.I. Origins is een prequel op de uit 2000 en 2003 stammende games (Project IGI: I’m Going In en Project IGI 2: Covert-strike). Beide games werden geprezen/ bekritiseerd door een extreem hoge moeilijkheidsgraad. De nieuwe game geeft nieuwe inzichten op personages en organisaties van de originele games.

In een reactie laat Robin Flodin, CEO van Toadman Interactive, weten:

“The teams at Toadman and Antimatter has fond memories of playing the original games back in the day.“We are very happy to bring take the franchise to the next level, and it’s a perfect fit for the talented guys at Antimatter Games, a key studio in the Toadman group.”

I.G.I. Origins komt in 2021 uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Houd de officiële site van de game in de gaten voor alle updates. Uiteraard zullen ook wij je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom deze game.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.