Nieuws Video

Horrorgame Underworld Dreams exclusief voor Nintendo Switch

Underworld Dreams, Switch

Nintendo heeft al lang niet meer dat ‘kiddy’-imago en dit wordt alleen maar meer bevestigd door een nieuwe horror-release genaamd Underworld Dreams.

Als je een fan van het genre horror bent, dan zal je in 2020 ook op je Switch aan je trekken komen. De indie game Underworld Dreams – een exclusieve titel voor Nintendo Switch – speelt zich af in de jaren ’80 en is gebaseerd op het korte verhalen boek ‘The King In Yellow’ geschreven door Robert W. Chambers. In een first-person setting zul je momenten van kippenvel beleven naarmate het verhaal wordt verteld en je je een weg baant door middel van het oplossen van puzzels en het verslaan van angstaanjagende wezens.

Grafisch ziet het spel er wellicht niet spectaculair uit, maar we hebben van andere horrorgames geleerd dat dát bijzaak is. Het is te hopen dat Underworld Dreams de atmosfeer van angst en spanning kan waarmaken. We houden de game in de gaten en zo rond Halloween kunnen we nieuwe beelden en details verwachten. Hij staat gepland voor het eerste kwartaal van volgend jaar.

Hieronder vind je alvast de eerste trailer:

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.