Nieuws

Het nieuws van vandaag: 6 januari 2014

Regenstormen, koudevlagen, rondvliegende koeien en tornado’s(oké, ik overdrijf misschien een beetje): Het is rotweer buiten! Perfect om te gamen. Het vele nieuws van vandaag samengevat, zodat je snel weer terug kan naar je game. Dit is de dag van de dondergod!

Headlines

Sonic 1 SEGA houdt vandaag een event in New York waarin men de plannen voor Sonic gaat onthullen. In de uitnodiging wordt overigens vermeld dat dit jaar in het teken zal staan van de “wedergeboorte van Sonic”.
Rocksteady Studios heeft de pers uitgenodigd om naar haar kantoor in Londen te komen voor de onthulling van hun nieuwe game. Rocksteady Studios
Assassins-Creed-4-101 Mocht je AC IV niet hebben opgepikt, maar zou je wel een voorproefje willen van wat de game in petto heeft? Ubisoft heeft dan goed nieuws voor je over de Freedom Cry DLC.

Ander nieuws

Video's

Er waren vandaag niet zo veel video’s te zien. In ieder geval wel een video van Dracula die eens flink aan de slag gaat met het Void Sword.

[jwplayer config=”GN” file=”http://www.youtube.com/watch?v=lhfC-RrWwh8″]

En daarnaast was er nog een trailer van de Ultimate HD editie van Resident Evil 4. Deze hebben we voor het gemak, maar even hieronder gezet.

[jwplayer config=”gn” file=”http://www.youtube.com/watch?v=iP5BjJnvbA0″]

Dit was het gamenieuws weer van vandaag. Ga gerust slapen, wetende dat de voltallige redactie van Gamingnation.nl voor jullie klaar staat om morgen wederom je te bedienen van het beste nieuws op gaminggebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.