Nieuws

Het nieuws van vandaag: 4 februari 2014

Welkom bij het nieuwsoverzicht van deze doordeweekse dinsdag. Vandaag onder meer nieuws over releasedata, nieuwe platforms voor Murdered: Soul Suspect en een stortvloed aan video’s. Laten we dus snel beginnen!

Headlines

PES 2015 zal in samenwerking met een Britse studio worden ontwikkeld. Konami zal dit jaar een flinke inhaalslag moeten maken op concurrent FIFA, zal dit helpen de footie weer aan de top te krijgen?
Het immer populaire World of Tanks verschijnt op 12 februari ook op de Xbox 360. Je zult wel een Gold-lidmaatschap nodig hebben om de game te spelen. Als je de game aanschaft, krijg je wel een gratis proefperiode van 7 dagen.
Het intrigerende Murdered: Soul Suspect, de game waarin je jouw eigen moordzaak op moet lossen, komt ook naar de PlayStation 4. Gisteren werd al bekend dat de detectivegame ook op de Xbox One zal verschijnen.

Ander nieuws

Video's

Op het gebied van beeldmateriaal was er vandaag genoeg te beleven op de site. We hebben de tofste trailer hieronder voor je klaarstaan. Kies zelf je speelstijl in Thief:

[jwplayer config=”gn” file=”http://www.youtube.com/watch?v=9A0bYLJlGbo”]

Dan staan hieronder nog de andere video’s. Pak er maar een bak popcorn bij en geniet!

Dat was hem weer voor vandaag. Lekker slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.