Nieuws

Het nieuws van vandaag: 28 maart 2014

Het is weer vrijdag, wat betekent dat we lekker kunnen genieten van het weekend! Of je een LAN-party hebt of van een biertje gaat genieten op het terras: we zijn allemaal blij dat we even kunnen uitrusten van werk (althans, een gedeelte dan). Vandaag was er weer volop goed nieuws, met nieuwe aankondigingen en onthullingen!

Headlines

 

Allereerst hebben we een geweldige onthulling van Team 17, die bekend staan om de Worms-spellen. De ontwikkelaar is namelijk druk bezig met een nieuw IP genaamd Flockers.

 

Geen zin om dit weekend naar buiten te gaan? Dan kan je lekker genieten van World of Tanks! Dit weekend is het tankspel namelijk compleet gratis voor alle Xbox-live gebruikers. Dus start je Xbox 360 op en knal iedereen tot schroot!

 

Zin om heerlijk ouderwets te griezelen voor nul euro? Download dan nu snel Origin op je PC, zodat je gratis en voor niets Dead Space kan binnenhalen. Het horrorspel is namelijk tot 8 mei helemaal gratis te downloaden via het online platform van EA.

Overig nieuws

Overig nieuws

Wie is er nu niet aan het wachten op het enorm geanticipeerde  Watch_Dogs? Ubisoft probeert de anticipatie nog hoger te maken door een nieuwe trailer uit te brengen. In deze trailer wordt je verwelkomd in Chicago, jouw speelterrein in het spel. Watch_Dogs wordt een vet spel en alleen daarom al is het de video van de dag!

[jwplayer config=”gn” file=”https://www.youtube.com/watch?v=93azvi2C09w”]

Er waren vandaag niet veel video’s te bewonderen, maar toch kan ik onze beste lezers de onderstaande video’s niet onthouden.

Dit was het weer voor vandaag. Geniet van het zonnetje buiten, van World of Tanks op Xbox-live of wat je dan ook gaat doen. De barbeque gaat in ieder geval morgen weer aan bij ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.