Nieuws

Het nieuws van vandaag: 22 januari 2015

Januari zit er alweer bijna op, iets wat doorgaans alleen maar goed nieuws is volgens veel gamers. Dit komt natuurlijk omdat er meestal weinig gereleased wordt in januari. Echter, qua nieuws is het zeker niet stil geweest. Mocht je vandaag dus wat gemist hebben, dan hebben we weer een mooie samenvatting van al het nieuws van vandaag voor je.

Headlines

Goed nieuws uit het kamp van SEGA. Het bedrijf maakte vandaag namelijk bekend dat de game Alien: Isolation inmiddels meer dan een miljoen keer verkocht is.
Blizzard onthulde vandaag dat er voor Heroes of The Storm, dat al geruime tijd in bèta zit, een Founder’s Pack zal krijgen.
Het is al even stil rondom de game APB Reloaded, maar daar komt vandaag verandering in omdat ontwikkelaar Reloaded Productions bekend heeft gemaakt dat het spel dit kwartaal nog zal verschijnen voor de PS4 en Xbox One.

Overig nieuws

Overig nieuws

En natuurlijk hadden we niet alleen nieuws voor je. Zo hebben we ook vandaag weer een aantal video’s online gezet. Een van die video’s is een aankondigingstrailer voor Toukiden: Kiwami.

Aankondigingstrailer voor Toukiden: Kiwami

En daarmee zijn we alweer door alle content van vandaag heen. Tot morgen!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.