Nieuws

Het nieuws van vandaag: 2 januari 2014

Het jaar is dan weer begonnen en ook de eerste nieuwtjes, geruchten en quotes zijn alweer voorbij gevlogen. Overigens wou ik jullie via dit bericht nog even een gezond 2014 wensen en hopen dat we ook dit jaar weer genoeg games kunnen spelen!

Headlines

Zo had Microsoft bijna besloten om de Xbox One bijna ‘disc-loos‘ te gaan maken. Echter heeft men, om verdere problemen te vermijden,
toch besloten om er een Blu-Ray speler in te bouwen.
Naughty Dog lijkt vooralsnog een PlayStation 4-versie van the Last of Us niet uit te sluiten. Beter gezegd, als we de reacties van een van de ontwikkelaars zien, lijkt het
erop dat men er al een aan het teasen is.
Ook analist Michael Pachter laat dit jaar alweer wat van zich horen. Hij voorspelt namelijke een flinke prijsdaling voor de Wii U en Xbox One. Ook de PlayStation 4 zal voor het einde van 2016 in prijs verlagen en zal uiteindelijk ook als ‘winnaar’ uit de bus komen.

Ander nieuws

Er verschijnen gedurende het jaar vele video’s waarin fans hun series tot leven brengen. Echter valt deze ‘eigen’ gemaakte versie van de Tomb Raider-serie behoorlijk op en niet vanwege de voorgevel van Lara, maar op de manier waarop deze film is gemaakt. Van mij zouden ze er zo een volledige film van mogen maken!

[jwplayer config=”gn” file=”http://www.youtube.com/watch?v=bnQTW9V61jo”]

Dan was er nog een video te zien vandaag:

Daarmee sluit ik de eerste samenvatting van het jaar weer af. Voor nu wens ik jullie nog een fijne avond en nacht toe. Tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.