Nieuws

Het nieuws van vandaag: 19 maart 2014

Deze week staat in het teken van de grote releases van deze maand. Naast Metal Gear Solid V: Ground Zeroes zullen ook inFAMOUS: Second Son, de HD remasters van Final Fantasy X en X-2 en Yaiba: Ninja Gaiden Z gaan verschijnen. Maar voor dat zover is, zullen we toch nog even moeten wachten. Laten we in de tussentijd even alle nieuwtjes met jullie doornemen.

Headlines

Zo mocht Remco Hoogervorst aan de slag gaan met de game Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, de proloog op the Phantom Pain. Of hij overtuigd is van deze game, lees je uiteraard in zijn review!
Er zijn pre-alpha screenshots vande mogelijke opvolgervan Assassin’s Creed IV: Black Flag op het internet verschenen. De screenshots onthullen onder andere de setting van de game en hoofdpersonage Arno.
Sony heeft tijdens de GDC hun virtual reality-headset onthuld. De Project Morpheus is speciaal ontwikkeld voor de PlayStation 4. Voor meer info kun je het beste dit bericht even checken.

Overig nieuws

Overig nieuws

De Snowdrop engine zorgt ervoor dat de game the Division er helemaal spik en span uitziet en uitgever Ubisoft heeft daarom vandaag een nieuwe video vrijgegeven, waarin men meer van de engine laat zien

[jwplayer config=”gn” file=”http://www.youtube.com/watch?v=b58h3E9WFBw”]

Dan waren er natuurlijk nog veel meer video’s te bewonderen op de site vandaag en hieronder staan ze nog eens op een rijtje voor je.

En hiermee sluiten we deze samenvatting weer af. Hopelijk zat er dit keer ook wat voor jouw bij! Voor nu wens ik jullie nog een fijne nachtrust toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.