Nieuws

Het nieuws van: 3 januari 2014

Voor de meesten zal de kerstvakantie alweer bijna ten einde zijn gekomen. Gelukkig hebben jullie eerst nog een weekendje om nog even lekker de kroeg in te duiken of jullie favoriete games nog eens te spelen. Voordat jullie dit gaan doen, willen we jullie toch nog even attenderen op alle nieuwtjes van vandaag!

Headlines

 

Het heeft wat langer geduurd dan gepland, maar we hebben de review van Gran Turismo 6 voor jullie. Was deze eerbetoon aan alle Gran Turismo fans genoeg voor ons? Of gaf ‘dit feestje’ van Polyphony Digital toch een bittere nasmaak?
Blizzard kwam vandaag met een waarschuwing. Er schijnt namelijk een “Trojaans paard” in World of Warcraft actief bezig te zijn. Deze gaat er met al je items vandoor, om die vervolgens door te verkopen. Let dus vooral goed op!
Opvallende uitspraken werden er ook vandaag weer gedaan. Dit keer roemde Microsoft’s Phil Spencer Sony voor haar betrokkenheid bij nieuwe IP. Ook vind hij de aanpak van Sony met de PlayStation 4 erg geslaagd.

Ander nieuws

Video's

Natural Doctrine is een van de indie games die je dit jaar in de gaten moet gaan houden. De game heeft als thema ‘natuurlijke selectie’ en dat heeft bij ons al veel interesse op doen wekken. Na een tijdje stilte komt men dan gelukkig met de onderstaande trailer, maar ook werden er een flinke aantal screenshots vrijgegeven.

[jwplayer config=”gn” file=”http://www.youtube.com/watch?v=7zxyqHXTM44″]

Naast deze trailer hadden we er nog eentje, namelijk die van de game Persona Q: Shadow of the Labyrinth. Om jullie op je gemakje te bedienen, hebben we deze ook maar hieronder neergezet!

Daarmee sluit ik overigens ook het nieuws van vandaag af. Mocht je al weekend hebben, wens ik jullie alvast een fijn weekend toe. Moet je echter, net als ondergetekende, morgen nog werken dan wens ik jullie nog veel succes. Morgen zijn wij uiteraard weer van de partij met het laatste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.