Nieuws

Het lijkt erop dat The Walking Dead Final Season niet door gaat

Medewerkers van Telltale hebben laten weten dat de overgebleven medewerkers aan de Netflix-deal werken.

Zowel Gameinformer als USGamer melden dat zij van voormalig medewerkers van Telltale zowel prive als publiekelijk te horen hebben gekregen dat de overgebleven medewerkers werken aan de Netflix-deal. Die deal is om een programma te maken voor Minecraft Story Mode.

Als dat waar is dan zal niet alleen The Wolf Among Us 2 en Stranger Things nooit het daglicht zien, maar ook The Walking Dead Final Season niet verder gaan. Wat er gebeurt met de spelers die een season pass hebben gekocht is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk gaat Telltale faillissement aanvragen, wat inhoud dat zij de spelers niet terug kunnen betalen, maar ook geen content kunnen geven. In de komende week wordt hier meer over duidelijk.

Telltale Games heeft laten weten dat zij per direct de deuren sluiten, na een ongelooflijk moeilijk jaar met hoogtepunten die zich niet in de verkoopcijfers vertaalde moeten ze de moeilijke beslissing nemen. Van de 250 medewerkers zijn er nog 25 over die dus vooral de Netflix-deal afmaken.

Het is nog wachten op de officiële statement over de games, maar het lijkt erop dat The Walking Dead Final Season na de tweede episode al zal stoppen.

In beter nieuws: Op social media leeft iedereen mee met de oud-medewerkers van Telltale, zoals Blizzard die ze vooral aanmoedigt te komen solliciteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.