Nieuws

Halo Infinite ontwikkelaar reageert op Battle Royale geruchten

Halo Infinite

Afgelopen week werd er gespeculeerd dat er toch een Battle Royale modus naar Halo Infinite zal komen. Een ontwikkelaar van 343 Industries reageert op de geruchten.

Alhoewel Frank O’Conner laat weten dat de geruchten niet waar zijn, laat hij nog wel ruimte over voor interpretatie. Volgens de ontwikkelaar kunnen spelers in Halo 5 en the Master Chief Collection hun eigen Battle Royale maken. Het is immers ‘een modus en niet een genre’.

O’Conner gaat op ResetEra verder over Apex Legends en Fortnite en ziet dat de ene game zich focust op het bouwen en de andere juist op het bewegen op een groot eiland. Voor Halo Infinite zijn de multiplayer modi nog niet vastgelegd en kan er altijd iets aan toegevoegd worden. Het wordt dus interessant om te zien of er veel fans behoefte hebben aan een Battle Royale modus voor de nieuwe Halo. Echter is 343 Industries ook aan het kijken of er andere manieren zijn om ‘sociale game modi’ aan de game toe te voegen.

Infinite werd tijdens de E3 van vorig jaar aangekondigd. De game komt naar de Xbox One en pc, maar zou ook zo maar eens naar de volgende Xbox-consoles kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.