Nieuws

Halo infinite bèta komt naar pc en xbox

Halo Infinite

Tijdens E3 2019 sloot Microsoft de persconferentie af met de nieuwe Halo Infinite cinimatic trailer,
en onthulde dat Halo Infinite een lanceertitel zal zijn voor de volgende Xbox, die momenteel Project Scarlett wordt genoemd.

343 Industries heeft laten aangekondigd dat er een bèta van Halo Infinite komt. Aangeduid als ‘flighting programs’, wordt er gezegd dat de Halo Infinite bèta ‘klein zullen beginnen en langzaam uitbreiden tot de release’. Dit suggereert dat het aantal spelers dat toegang heeft tot de bèta met de tijd zal groeien en een deel van die groei zal komen door de vrijlating van deze ‘opt-in-fight’ en te verspreiden over de platforms.
Meer in het bijzonder lijkt het erop dat Xbox-bezitters als eerste de bèta zullen ervaren, terwijl de flighting programs waarschijnlijk ‘een beetje later’ komt voor pc-spelers.

Deze informatie werd onthuld in een officiële blogpost van 343, die een overzicht geeft van alle momenteel geverifieerde gegevens over Halo Infinite. Inbegrepen in deze informatie is de indicatie dat de game LAN-ondersteuning zal hebben en dat splits-screen in de game aanwezig is. Sommige fans beschouwden de afwezigheid van een gedeeld scherm als een van de Halo 5-fouten en deze spelers zullen zeker blij zijn met dit nieuws.

Daarnaast worden in de blog enkele details over de customization besproken, waarin wordt gesteld dat degenen die genoten hebben van de armor customization aangeboden door Halo: Reach ‘tevreden zullen zijn’.
Verder is aangegeven dat zwarte onderkleding in het spel zal zitten, ondanks dat dit mogelijk een klein detail lijkt.

Na E3 2019 werd er gezegd dat er geen verdere informatie over de game komt tot E3 2020. Degene die zich afvragen wanneer de bèta zal beginnen, zullen moeten wachten tot na de E3 van volgend jaar.

Halo Infinite lanceert tegen het einde van 2020 op Xbox One, pc en Project Scarlett.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.