Nieuws

Grote Battle for Azeroth patch komt op 25 juni

Fans van het eerste uur wachten al een tijdje op nieuwe content. Na de lancering van Battle for Azeroth is het namelijk vrij stil gebleven. Blizzard laat de spelers via een tweet weten dat het wachten er bijna op zit.

De nieuwe patch, welke de titel Rise of Azshara heeft, zal ons komen verblijden op 25 juni. De nieuwe update brengt ons twee nieuw zones, Nazjatar en Mechagon. In Mechagon zul je ook de ‘mechagnomes’ tegen komen, een nieuwe speelbaar ras.

Ook een belangrijk een punt in de update is de achievement ‘Battle for Azeroth Pathfinder, part two’, welke je de mogelijkheid geeft om in alle Battle for Azeroth zones te mogen vliegen. Fijn voor een ieder die wel klaar is met het lopen over alle eilanden.

Twee weken na het uitkomen van de patch begint het derde seizoen van Battle for Azeroth, waarbij we een nieuwe raid krijgen. Hardcore-spelers zullen hier het meeste naar uitkijken. De nieuwe raid heet ‘Azshara’s Eternal Palace Raid’. Ook begint hiermee het nieuwe PvP seizoen en verhoogde gear scores.

Bekijk voor een uitgebreid overzicht een mooie trailer de officiële website hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.