Nieuws

Grootste aanpassing Call of Duty Modern Warfare al na 2 dagen teruggedraaid?!

Call of Duty Modern Warfare

Gisteren schreef ik nog dat ik de afwezigheid van de mini map in Call of Duty Modern Warfare eigenlijk wel een leuke twist vond, maar blijkbaar was de community het daar niet mee eens. Infinity Ward heeft hem namelijk al aan de game toegevoegd.

De reboot maakte de eerste twee dagen van een kompas, zoals we die in onder andere Skyrim en PUBG kennen. Daarop was ook te zien vanaf welke kant er geschoten wordt, maar de mini map was er alleen bij UAV’s. Na de backlash van de community besloot de ontwikkelaar dus om de mini map toch weer permanent aanwezig te laten. Echter zul je daarop geen vijanden zien (behalve natuurlijk bij de UAV’s en dergelijke), maar alleen je teamgenoten. Blijkbaar was dit ook een probleem bij de community, ondanks dat friendly fire niet mogelijk was in de bèta.

We zijn benieuwd of Infinity Ward de optie nog op één of andere manier open houdt of dat we gewoon niet meer hoeven te wennen aan het feit dat er geen mini map is. Call of Duty Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.