Nieuws

‘Gratis’ drie mooie SNES posters

Nintendo, Nintendo Switch, Nintendo WiiU, Nintendo 3DS, MyNintendo

Op de website van MyNintendo kunnen leden drie gratis posters ontvangen.

Metroid, Zelda en Mario poster

Voor het eerst sinds MyNintendo begon na het sluiten van Club Nintendo, kunnen leden iets fysieks krijgen. Door 300 platinum punten uit te geven, ontvang je een code om de drie posters te ontvangen. Er zitten helaas wel een aantal addertjes onder het gras. Zo is het alleen mogelijk om de aankoop met platinum punten te voltooien. Dus niet met punten behaald in bijvoorbeeld Animal Crossing: Pocket Camp of Super Mario Run.

Echter is het bestelproces nog problematischer. In de Nintendo Store (op de website van Nintendo) is het namelijk alleen mogelijk om met creditcards te betalen. Alleen Visa en Mastercard worden geaccepteerd. Daarnaast worden de posters als ‘gratis’ aangeprezen. Helaas blijkt dat er maar liefst 7 euro aan verzendkosten bijkomt.

Mochten alle bovenstaande punten geen bezwaren opleveren, dan krijg je er wel drie mooi afgewerkte posters voor terug. Het formaat is 70 x 50 cm en de afbeeldingen worden op glossy papier afgedrukt. Nintendo heeft voor drie SNES titels gekozen, namelijk Super Metroid, Super Mario Kart en The Legend of Zelda: A Link to the Past.

Platinum punten zijn te behalen op de Nintendo Wii U en de Nintendo 3DS systemen.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.