Nieuws

Ghost Recon Wildlands Fallen Ghost uitbreiding vanaf 30 mei verkrijgbaar

Ubisoft laat weten dat de tweede uitbreiding van Ghost Recon Wildlands vanaf 30 mei verkrijgbaar is. Uiteraard hebben seizoenspashouders eerder toegang tot de content.

Ghost Recon Wildlands Fallen Ghost uitbreiding

Soort zoekt soort in Fallen Ghost uitbreiding Ghost Recon Wildlands

De Fallen Ghost uitbreiding is een direct vervolg op het verhaal uit de game. Unidad soldaten moeten voorkomen dat er een burgeroorlog begint en zoekt naar hulp. Iedereen die mee wil helpen om het land opnieuw op te bouwen, is welkom. Echter zorgt deze roep om hulp ook voor aandacht van verkeerde lui. Diverse criminelen, ex-bendeleden en oud Special Forces-leden beginnen een factie, genaamd Los Extranjeros (buitenlands). Echter hebben zij geen goede bedoelingen en wordt de hulp van het Ghost-team ingeschakeld
Deze worden echter verrast door een aanval en voor ze het in de gaten hebben, benaderd door de nieuwe bende. In de uitbreiding zitten 15 nieuwe missies, zes nieuwe wapens, negen nieuwe skills en nog veel meer. Fallen Ghost is vanaf 30 mei verkrijgbaar voor seizoenspashouders van de game en is een week later verkrijgbaar voor de rest (14,99).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.